Mirë se vini në kompaninë tonë

HuaLiBao Co, Ltd, themeluar në 2000, është një ndërmarrje kryesore Hi-tech e provincës Guangdong, angazhuar kryesisht në projektimin dhe prodhimin e produkteve për mbrojtjen e sipërfaqes. Ajo zë një sipërfaqe prej 53,000 m2 me të punësuar më shumë se 300. HuaLiBao shet edhe vet PE / PET / CPP / Bopp filma mbrojtëse në tregun e brendshëm, si dhe jashtë shtetit dhe është e njohur gjerësisht nga konsumatorët. përveç, ajo ka regjistruar marka tregtare e saj të njohur HLB dhe Bao Lu Da në Kinë.
Enquiry TANI