Film Embossed mbrojtëse

Përshkrim i shkurtër:

The glue coated in diamond shapes on film is easy for the air removal after used on the diffuser PET glass plastic surface.
Well sticky and easy removal without any residue left.
Low tack adhesion from 3 to 50g/25mm, suitable for electronic product surface.
Best factory price helps reduce your purchasing cost.
Large factory manufacturing, personalized customization with good quality stability.

Detail Product

Produkt Tags

1. Product Basic Structure For Embossed Protective Film:

Embossed Protective Film

2. Standard Specification For Embossed Protective Film

General properties
ITEM UNIT SPEC TOLARANCE TEST STANDARD
Appearance / Qartë / Visual
Trashësia μm 30-80 ±5% GB/T7125-2014
ngjitje gf/25mm 5-20 ±5% GB/T 2792-2014
gjerësi mm 1220, 1250 ±5% GB/T451.2-2002
gjatësi metër 200, 400, 500 ±5% GB/T451.2-2002

shënim: We also offer customized manufacture for below SPEC, ju lutemi kontrolloni me përfaqësuesin e Hualibao për të zgjedhur filmin e përshtatshëm të ngulitur para porosisë:

Base Material: LDPE film or PE film

Ngjyrë: Clear/Blue

Adhesion Range: 3-50g / 25mm

Trashësia (Micron/μ): 30mic~ 100mic, or customized

gjerësi: 10mm ~ 1560mm

gjatësi: 50m ~ 1000meters, standard 200, 400, 500 and 1000m.

3. Aplikacion & Characters For Embossed Protective Film:
◆Protect all kinds of plastic shells, displays, mobile phone screens, PVC sheets, acrylic sheets, solar panels, spray parts and other surfaces, and play a protective role in the production process; Greatly improve work efficiency, increase output, reduce the defective rate of products.

◆Embossed PE film texture is soft, high transparency, can effectively avoid the bubble phenomenon when the product coated film, can provide better protection for the product.

◆Embossed film can make the goods in the transport, processing, storage and use of the process is not contaminated, corrosion, scratch, protect the original product bright and clean.

◆It is suitable for electronic and electrical materials: light guide plate, electronic screen, instrument surface, automobile instrument, shell, air conditioning surface and various household appliances surface protection, titanium metal plate, etj.

◆Also widely used in plastic plate: plexi glass plate, PVC light panel, ABS light panel, plastic plate and plastic shell protection, all kinds of die cutting processing process protection

Embossed Protective Film

4. Direction Use For Embossed Protective Film
◆ Clean your material thoroughly before use. Mbajeni sipërfaqen e thatë dhe të pastër, pa vaj, pluhur, tretës ose kimikate të tjera për të parandaluar ndodhjen e mbetjeve.
◆ Use roller or stamping machine when use the protective film.
◆ Make sure the film is perfectly stick to material.
◆ Suggested temperature of surface and surroundings at +15°C to 40°C for the embossed film lamination.

5. Storage Condition for Embossed Protective Film
◆ Best keep it in temperature 23±2(℃), humidity 65%±5%.
◆ Guaranteed period: Within 6 months after purchase. Not included if it exposed to sunlight, above 40℃ and 70% humidity or below 0℃.

6. Precautions for Embossed Protective Film:
◆ Të dhënat e mësipërme testohen me metodën e njohjes së industrisë, por jo si garanci të madhësisë së produktit.
◆ Kontrolloni me kampion përpara ose kontaktoni me ne kur përdorni në materiale speciale dhe përpunim.
◆ Ky dokument është në pronësi të CO GUANGDONG HUALIBAO, LTD. Mos e përdorni pa leje zyrtare.

7.Graceful surrounding For Manufacturing Embossed Protective Film

 

8.Advanced equipments on mass production for Embossed Protective Film

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI