Film Static mbrojtëse

Përshkrim i shkurtër:

Electrostatic film is actually made with a kind of electrostatic fluid, co-extruded on the surface of the original film, to play a role of adhesion. People also call it as self-absorptive film, self-adhered film, non glue film or non-gel film.

Detail Product

Produkt Tags

1.Product Basic Structure For Static Protective Film:

Static Protective Film

2. Product SpecificationFor Static Protective Film

General properties
ITEM UNIT SPEC TOLARANCE TEST STANDARD
Appearance / Qartë / Visual
gjerësi mm 1000-1540 ±5% GB/T451.2-2002
gjatësi metër 100-5000 ±5% GB/T451.2-2002
Trashësia μm 30-80 ±5% GB/T7125-2014
ngjitje gf/25mm 1-50 ±5% GB/T 2792-2014

 

3. Aplikacion & Characters For Static Protective Film:
◆ Uniformity of thickness and good flatness;
◆ The product has good transparency, no water ripple and small crystal point.
◆ High static resistance and good static effect.
◆ Good viscosity, which can be adjusted to the customer’s requirements;
◆ This product meets the national industry standards.
◆ Widely applicable to glass, lenses, high gloss plastic surface, ABS board, PC panel, PMMA sheet, acrylic materials and other very smooth surface.

Static Protective Film

4. Direction Use For Static Protective Film
◆ Clean your material thoroughly before use. Mbajeni sipërfaqen e thatë dhe të pastër, pa vaj, pluhur, tretës ose kimikate të tjera për të parandaluar ndodhjen e mbetjeve.
◆ Use roller or stamping machine when use the protective film.
◆ Make sure the film is perfectly stick to material.
◆ Suggested temperature of surface and surroundings at +15°C to 40°C for the embossed film lamination.

5. Storage Condition
◆ Best keep it in temperature 23±2(℃), humidity 65%±5%.
◆ Guaranteed period: Within 6 months after purchase. Not included if it exposed to sunlight, above 40℃ and 70% humidity or below 0℃.

6. Precautions:
◆ Të dhënat e mësipërme testohen me metodën e njohjes së industrisë, por jo si garanci të madhësisë së produktit.
◆ Kontrolloni me kampion përpara ose kontaktoni me ne kur përdorni në materiale speciale dhe përpunim.
◆ Ky dokument është në pronësi të CO GUANGDONG HUALIBAO, LTD. Mos e përdorni pa leje zyrtare.

7.Rrethues i këndshëm Për Prodhimin e Filmit Mbrojtës Statik

8.Pajisjet e përparuara në prodhimin masiv për Filmin Static Protective

Our Hualibao CO LTD develops this PE film which has different viscosity without the traditional glue coating process. Generally, it is used on surfaces that are sensitive to adhesives or glue residues. It is used on glass, lenses, high-gloss plastic surfaces, acrylic and other very smooth surfaces. Static electricity is not felt outside the film, it is from the mucous membrane with low adhesion which is perfectly enough for the highlight surface.

Dërgo mesazhin tuaj për ne:

Enquiry TANI
Enquiry TANI